Producties

Copy voor Enne… magazine 1 – 2020

By 25 november 2020januari 11th, 2021No Comments

De eerste Enne… is uit. Daar heb ik als copywriter met het team van Morres & Company stevig aan mogen bijdragen.

Enne… is het nieuwe relatieblad van MTB, de organisatie die in de regio Maastricht-Heuvelland inwoners helpt bij het vinden van werk. Herken je het woord: ‘Enne’? Het is wat je vaak als eerste zegt, als je iemand begroet: ‘Enne…’, gevolgd door een korte stilte.

Voor de productie van Enne… werd mijn opdrachtgever, online marketingbureau Morres & Company, in de arm genomen. De luxe uitgave verhaalt over ondernemers uit de regio. Zij vertellen over hun bedrijf en over de diensten die MTB-kandidaten voor hen verrichten.

Ik had het voorrecht om deze ondernemers ‘op locatie’ te mogen interviewen en mooie verhalen over ze te schrijven. Wat een mooi vak heb ik! Alle artikelen zijn van mijn hand. Al met al was het een prachtige klus waar ik voor Morres & Company met veel plezier aan heb gewerkt.