Ik hou van het tumult in onze samenleving. Luisteren en horen, kijken en zien: Like! Gerijpte ervaringen transformeer ik vervolgens via zesentwintig karakters en een handjevol interpunctie in verhalen en artikelen. Die lees je bijvoorbeeld in het blog dat ik bijhou.

Maar vooral schrijf ik graag voor opdrachtgevers, voor jou.

Een van de eerste vragen die ze vaak stellen is hoe het zit met mijn ‘creatieve pen’. Goede vraag. Heel in het kort: wees gerust, daarmee zit het prima. De Nederlandse taal is mijn speeltuin en daar kun je mij vaak vinden.

Net zo belangrijk als mijn creatieve pen is het werk voordat er ook maar een letter op papier staat. Mijn vragen gaan verder dan het aantal woorden en de aanspreekvorm. Welke verhaalstijl wil je? Welke achtergronden bij het onderwerp zijn van betekenis? Via welke kanalen wordt het verhaal straks aangeboden en wanneer? Wat doen we met SEO? Door dóór te vragen bespaar je kostbare tijd en werken we vanaf het allereerste begin plezierig samen aan het beste eindresultaat.

Ik help je ook bij het maken of verbeteren van je blad. Je personeelsblad of je relatiemagazine bijvoorbeeld. Denk jij dat jouw blad beter kan, maar weet je niet precies hoe, neem dan contact op. We zorgen er dan voor dat het de kwaliteit krijgt die jij voor ogen hebt, inhoudelijk en lay-out technisch.

Wil je meer weten? Stuur me een bericht of bel 06 54 96 37 05.

Nog niet overtuigd? Lees dan de tien redenen die het voor jou super-interessant maken om met mij in zee te gaan.