Het hele jaar door goedkoop en CO2-vrij warmte, op het moment dat jij dat wilt. Het is de, inmiddels bewezen, belofte van de Cesar warmte-accu, een product van NICE developments uit Best.

Een warmte-accu is een accu die energie opslaat in de vorm van warmte, en deze vasthoudt tot je haar nodig hebt. Een warmte-accu is gemaakt van natuurlijke materialen, is duurzaam en milieuvriendelijk en werkt CO2-vrij. Inmiddels werkt er een (Boekel), een tweede Cesar is in aanbouw (Sint-Oedenrode).

In maart kreeg ik de vraag hoe ik zou kunnen helpen om dit fantastische product onder de aandacht te brengen bij het publiek. De vraag leidde tot een nieuw logo en website, nieuwe teksten en een met sprongen toegenomen online naamsbekendheid op LinkedIn, waar ik inmiddels talloze posts voor schreef.

De toegenomen bekendheid droeg ook bij aan de talloze informatieaanvragen en verzoeken om presentaties door het hele land.

Voordat de Cesar warmte-accu zal worden opgepikt als dé innovatie die echt kan bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nederland en de EU, moet er nog veel gebeuren. Maar we zijn onderweg!

Kijk op www.cesar-energystorage.com