In april 2021 vroeg opdrachtgever Morres & Company mij of ik de inhoud van de komende editie van BNL Magazine wilde schrijven, het periodieke blad van Bouwend Nederland. Dit is de brancheorganisatie voor bedrijven in de bouw en infra. Ik was blij met de vraag, niet in de laatste plaats omdat de bouwbranche altijd mijn warme belangstelling heeft gehad.

In zeer korte tijd moesten ongeveer vijftien interviews worden afgenomen en verwerkt tot op de bouwpraktijk gerichte artikelen die aansluiten bij de doelgroep: beslissingnemers in de bouw. Voor mij brak een rijke periode aan die resulteerde in fijne contactmomenten met vakmensen met het bouwhart op de juiste plek. Uiteindelijk lagen er vijftien gevarieerde verhalen. Ik leerde ook veel over de bouw en over initiatieven en innovaties die hier gaande zijn. Een mooie wereld!

Hieronder kun je BNL Magazine downloaden en lezen.