Reden 1 Betere teksten

“Wij hebben goede tekstschrijvers in huis. Toch is het wel eens goed om iemand van buitenaf door onze teksten te laten lopen. Soms kan het hier of daar net iets beter. Een frisse blik doet wonderen.”

Reden 2 Meer rust en overzicht

“We hebben veel schrijfcapaciteit in huis. Maar soms is het erg druk. Dan is het handig om tijdelijk een ervaren schrijver in te huren. Zo kunnen wij ons op andere zaken richten. Dat geeft rust.”

Reden 3 De planning gehaald

“De kopij voor de nieuwsbrief rond krijgen is telkens weer een hele toer. Het lijkt ook altijd tussendoor te moeten. Het zou handig zijn als iemand ervoor zorgt dat alle bijdragen op tijd worden aangeleverd.”

Reden 4 Meer daadkracht

“Ondersteuning van buitenaf: fijn! Maar dan graag van iemand die meteen kan inspringen en die thuis is in productieprocessen.”

Reden 5 Sprankelende inhoud

“Onze teksten zijn zondermeer professioneel geschreven. Maar soms mag het best wat sprankelender, enthousiaster. Fascinerende teksten die uitnodigen tot lezen, dat is wat we willen.”

Reden 6 Effectieve direct mailing

“De plannen voor onze direct mailing zijn er. Maar we willen natuurlijk wel dat hij goed gelezen wordt! Wie zorgt er dus voor pakkende teksten? En wie houdt het verzendtraject in de gaten?”

Reden 7 Effectieve brochure

“We weten best dat internet en sociale media volop mogelijkheden bieden. Maar in ons geval is een gedrukte brochure toch handiger. Wie helpt ons met het schrijven van teksten, de fotografie en de lay out?”

Reden 8 Betere planning

“Soms hebben we het gevoel dat het ons te veel tijd kost. Voordat je het weet is de werkdag voorbij en zijn belangrijke dingen blijven liggen. Eigenlijk willen we iemand die tijdelijk werk van ons overneemt, zodat wij weer lucht krijgen.”

Reden 9 Tijd besparen is geld besparen

“Er klopt iets niet helemaal. Aan de uitgavenkant valt het mee, onze nieuwsbrief. Maar als we kijken naar de inspanningen die we vragen, bijvoorbeeld om stukjes aan te leveren, dan zijn we per saldo veel tijd kwijt. Die kunnen we beter besteden.”

Reden 10 Meer online effect

“Onze website is verouderd. Veel dingen kloppen niet eens meer. We willen hem graag vernieuwen. Wat we belangrijk vinden is goede vindbaarheid via Google. Door goede SEO neemt onze naamsbekendheid op internet toe. Waar kunnen we die klus in een keer neerleggen?”